Thomas Van der Plaetsen en Justien Grillet kandidaten voor de Oost-Vlaamse sporttrofee 2012

januari 27, 2012

Het provinciaal comité Oost-Vlaanderen heeft beslist Thomas Van der Plaetsen (DEIN) voor te dragen voor de verkiezing van de Oost-Vlaamse sporttrofee die door de deputatie van Oost-Vlaanderen zal verkozen worden. Met zijn Europese titel bij de beloften 10-kamp en zijn Belgisch record 10-kamp maakt hij zeker kans om genomineerd te worden. Aan hem werd voor 2011 reeds de "Vlaamse reus " toegekend.
Ook voor de beloften - 18 jaar draagt het provinciaal comité deze keer een kandidaat voor. Justien Grillet van VS heeft er een uitzonderlijk goed jaar op zitten met zilver op de Europese jeugdkampioenschappen 200m. Zij maakte ook deel uit van de 4 x 100m-ploeg die op deze Europese jeugdkampioenschappen ook zilver behaalde.Zij verbeterde tevens het Belgisch record 400m indoor scholieren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.