21 titels voor Oost-Vlaaamse atleten in BK cad-schol

september 7, 2012

Omdat de website van het PC gehackt was kunnen we nu pas opnieuw nieuws plaatsen.

Tijdens het BK van zat-zond 1 en 2 september te Oordegem  gingen er 21 titels naar Oost-Vlaamse atleten.

Hierbij enkele dubbels. Om te beginnen behaalden de VS-cadetten Tobias Capiau en Hanne Maudens na hun BK -titel in de meerkamp beiden nog eens twee titels. Voor Tobias was het in de het verspringen en de 100m ,voor Hanne in het verspringen en de 400m.Ook Chloë Beaucarne uit Deinze nam 2 titels voor haar rekening met de 80 horden en de 100m cadetten. Bij de scholieren jongens toonde Alan De Meulemeester van ASVO zich veruit de beste sprinter door zowel de 100m als de 200m  op zijn naam te schrijven. Andere Belgische kampioenentitels gingen naar scholier Benoit Paermentier 'ACME) in de 1500m.Bij de cadetten jongens bevestigde Brian Ingelaere (DEIN) zijn meesterschap in het polsstokspringen.De titel in het hoogspringen ging bij de cadetten jongens naar Enze Denzel (ACW) In het speerwerpen scholieren bevestigde Katoke Van den Brulle (ALVA) haar titel van het KVV .In het kogelstoten scholieren ging de titel naar Yoika De Pauw (STAX) . Op Emma Van de Walle ( DEIN ) stond er geen maat in de 400m horden scholieren.De 100m horden ging naar Sarah Missine (KAAG) .Astrid Verhoeven (LEBB) was de sterkste op 3000m scholoieren  en Lindsay Van Basselaere was de winnares van de 400m (KAAG) . Bij de cadetten meisjes gingen er ook nog titels naar Larissa Timmerman (DEIN), in het kogelstoten,Celine Hofman (ASVO) hinkstap en Sofie Lambrecht (ACW) 200m

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.