Oost-Vlaanderen na 1 jaar onderbreking opnieuw de sterkste provincie van het land!

oktober 9, 2012

Alhoewel er wat geschoven moest worden toch kwam Oost-Vlaanderen er als de beste uit. Zowel bij de cadetten meisjes als bij de jongens ging de overwinning duidelijk naar Oost-Vlaanderen. Ook onze meisjes scholieren wisten de eerste plaats te behalen.  Bij de scholieren jongens moesten we nipt (3 punten ) de duimen leggen voor West-Vlaanderen. Het algemeen klassement werd met grote voorsprong door onze provincie gewonnen. Dit kon alleen maar door de grote inzet van onze atletenZonder de memorial die de dag tevoren verschillende jeugdproeven op het programma had waren we waarschijnlijk  ook winnaar bij de scholieren geworden. De aanwezige leden van het PC  (Mieke,Jos,Peter,Erik,Donaat en Christianne )en Geert (trainer van de aflossingsploegen,waarvan er 3 wonnen)  mochten dan ook fier zijn met het resultaat. Ook dank aan de aanwezige ouders en begeleiders om onze ploeg te streunen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.