Verkiezingen leden PCO Januari 2024

januari 24, 2024

Tijdens de algemene vergadering van 20 januari 2024 werden de uitslagen van de verkiezingen van de leden van het PCOVL bekend gemaakt. Van de 21 clubs hebben er voor de verkiezing van voorzitter 19 hun stem uitgebracht. In totaal 152 stemmen. Jos Jacobs (EA) was de enige kandidaat en werd met het maximum van de stemmen verkozen. Voor het mandaat van lid waren er 18 clubs die gestemd hebben. Rik Beddeleem (DEIN) werd er met 150 stemmen (het maximum was 150) verkozen. Jean-Marie De Proft (EA) 125 stemmen, Cedric Dieleman (ACME) 117 stemmen en Filip De Naeyer (ACME) 106 stemmen werden eveneens verkozen. Het PC OVL is onvolledig want er was geen kandidaat voor het 5de mandaat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *